Les trois Bourgeons

Descendez pour voir la suite

The restaurant

 

“Les Trois Bourgeons“

Les Trois Bourgeons offers a menu with specialities from Burgundy

and we prepare a selection of flavours from this region.

The open-plan kitchen offers you the chance to admire the two chef ’s work. 

Takeshi OTOMURA

After 8 years of expérience working in restaurants in Tokyo and then moved to France

Worked in Paris for “Le pré verre” and “Au Trou Gascon” Michelin star restaurant for one year.

Worked at “La Cachette” Michelin star restaurant in Valence for one year.

Worked for “KEISUKE MATSUSHIMA” in Nice France as a chef with the owner chef for six years helping to keep the one-star rating in the Michelin Guide.

Moved to Chablis in 2016.

Our Menu

 

Menu "LTB"

Starter + Main Dich + Dessert                    31.50€

You choose from the menu.

 

Lunch Menu

 

 

Starter

   Bourguignon snails  6pieces                         8€  

            "Les Trois Bourgeons " style

   Eggs in red wine sauce "Oeuf en meurette" 8€  

             toast, onion, bacon, mushroom

   Trout BIO "Prégilbert"                                   10€

             marinated, avocado marinated, tomato, vanilla dressing

   Sirloin steak "Ferme de Clavisy"                                   14€

            sliced, SHIMEJI mushroom, summer truffe                     (Supplement menu 4€)

 

Main Dish

   Red wine Braised Beef Burgundy      "Bœuf Bourguignon"                 19€   

    beef cheek with red wine of Irancy, mashed potato                                              

   Cod-fish                                                              21€ 

           roasted, pepper and fennel, sauce à la nage with paprika

   Veal "Ferme de Clavisy"                                                26€ 

          roasted, patato and onion, yorkshire pudding, hazelnut zabaione                                    (Supplement menu 5€)

   Duck breast                     21€

          roasted with foie gras, bayaldi, balsamic sauce  

 

Dessert

Cheese plate                                                   6€     

          selection "Les Fromages de Thomas"

Passion fruit                                                   8€     

    flan, chocolate cream with cheese, pomelo with Earl Gray, verbena ice cream

Peach Melba                                                         8€     

       Mont-Blanc style, almond ice cream

White Chocolate                                               10€     

    fondant cake with blackcurrant and praliné, yoghurt sorbet                                                        

 

Our wine

The wine cellar of Les Trois Bourgeons offers a wide selection of Chablis wine,

and Burgundy wines are also available.

 

Our wine list was compiled under the supervision with Fabien ESPANA.

Télécharger la carte des vins

No news

Our Photos

photo
photo
photo
photo
photo

Access / Reservation

 

 

Vous pouvez pré-réserver votre table grâce à ce formulaire. La réservation d'une table est possible uniquement 48H à l'avance (par soucis d'organisation). Si une date n'est pas disponible, contactez-nous par téléphone pour effectuer votre réservation.

Nous sommes en vacances jusqu'au 26 novembre

*Mandatory fields